Polityka prywatności El-Mot

info
       Działając zgodnie z art.13 ust.1 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady ( UE ) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. 
       w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu
       takich danych oraz uchyleniu dyrektywy 95/46/WE ( Dz.U.UE.I.2016.119.1 ), dalej jako "RODO" informujemy , iż:
       1. Administratorem Twoich danych osobowych jest: El-Mot Józef Znojek, 95-080 Tuszyn, ul. Rzgowska 19, NIP: 771-180-93-95
       2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu: - realizacji umowy, marketingu własnego Administratora
                                      na podstawie art. 6 ust. 1 lit. f) RODO;-przesyłania informacji handlowej na podstawie art. 6 ust. 1 lit. a) RODO;
                                  3. Pani/Pana dane osobowe będą udostępnione;-podmiotom zewnętrznym świadczącym usługi związane z bieżącą działalnością
                                      Administratora; - podmiotom zewnętrznym dostarczającym i wspierającym systemy teleinformatyczne Administratora
                                      w celu obsługi witryny, na mocy stosowanych umów powierzenia przetwarzania danych osobowych oraz przy zapewnieniu
                                     stosowania przez podmioty adekwatnych środków technicznych i organizacyjnych, zapewniających ochronę danych:
                                     podmiotom świadczącym dla Administratora usługi księgowe i usługi doradztwa prawnego.
                                 4. Dane osobowe będą przetwarzane przez okres realizacji wyżej wymienionych celów z systematyczną kontrolą ich dalszej
                                     przydatności; do momentu ewentualnego odwołania przez Panią/ Pana zgody, a następnie przez okres niezbędny 
                                     do zabezpieczenia ewentualnych roszczeń związanych z przetwarzaniem danych.
                                5. Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania,
                                    prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu 
                                    na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem.
                                6. Posiada Pani/Pan prawo do wniesienia skargi, gdy uzna Pani/ Pan, że przetwarzanie danych narusza przepisy RODO.
                                    Skargę należy wnieść do organu nadzorczego, którym od dnia 25 maja 2018 r. jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych


R O D O
sobota, 20 październik 2018
- - - - - -

Sample Sites

  • Kategoria: Joomla!
  • Joomla!
  • Odsłony: 1030

Your installation includes sample data, designed to show you some of the options you have for building your website. In addition to information about Joomla! there are two sample "sites within a site" designed to help you get started with builidng your own site.

The first site is a simple site about Australian Parks. It shows you you an quickly and easily build a personal site with just the building blocks that are part of Joomla!. It includes a personal blog, weblinks, and a very simple image gallery.

The second site is slightly more complex and represents what you might do if you are building a site for a small business, in this case a Fruit Shop.

In building either style site, or something completely different, you will probably want to add extensions and either create or purchase your own template. Many Joomla! users start off by modifying the templates that come with the core distribution so that they include special images and other design elements that relate to their site's focus.

Siedziba firmy